Annons

Morten missar matchen mot Jönköping Morten Nielsen kommer inte att spela mot Jönköping på måndag. Troligtvis kommer inte heller Amethyst ”Surprise” Ralani att vara klar för spel.

På måndag möter BoIS Jönköping Södra på Idrottsplatsen. Med all sannolikhet missar Morten Nielsen matchen och chanserna för att Amethyst ”Surprise” Ralani spelar är också små.
– Deras kontrat går ut i morgon och som det ser ut nu så kommer vi inte att nå någon lösning till måndag, säger BoIS sportchef Mats Aronsson.

Morten Nielsen är just nu i Holland hos AZ Alkmaar, klubben som han har kontrakt med.
– De har en helt ny ledning och ny tränare. Vad Morten gör är att försöka få reda på om han har någon chans att ta en plats i startelvan när den holländska serien drar igång. Har han inte det så vill han tillbaka till Landskrona. Klart är dock att han inte hinner tillbaka för att förlänga vårt kontrakt innan måndag.

Annons
 

Vad gäller Surprise så ser det lite ljusare ut men Aronsson väljer att ligga lågt.
– Vi har daglig kontakt med det konsortium som Surprise har kontrakt med idag men jag är tveksam till att vi hinner bli klara innan måndag, förklarar Mats Aronsson.

Klart är också att det kommer att bli nytt blod i spelartruppen om de båda spelarna inte skriver på för BoIS.
– Vi har kontakt med ett par spelare om det skulle bli så att Morten och Surprise inte kommer att stanna. Men vilka det är behåller vi för oss själv, avslutar sportchefen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser