Annons

Åtal för misshandel och skadegörelse

En Landskronakvinna, född 1982, åtalas vid Lunds tingsrätt för en misshandel som ska ha ägt rum i april på Idrottsvägen då hon gav en målsägare ett slag i ansiktet. En ung man, född 1989, har åtal för skadegörelse att vänta då han ska ha slagit sönder fönsterrutan i porten till en bostad i Landskrona. En fyrtiotvåårig Landskronabo har dömts att betala hundra dagsböter efter att ha sparkat på en firmabil så att en buckla uppstod. Fyrtiotvååringen hade stämt träff med den unge chauffören till firmabilen och dennes far, för att diskutera en påstådd påkörning av hans bil på en parkeringsplats då han ilsknade till och sparkade på bilen. Polisen kallades till platsen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser