Annons

Ny vd på Örenäs Slott

Jonas och Julia Edberg. Så heter de nya entreprenörerna som tar över driften av Örenäs Slott i Glumslöv. Jonas Edberg, ny vd för driftbolaget, kommer närmast från Hooks Herrgård där han verkat som vd under fem år och ingår i ägarstrukturen.
– Jag kommer att behålla mitt ägarskap i Hooks och kommer att inleda ett samarbete mellan de båda ställena, säger Jonas Edberg till Skånska Dagbladet.

Julia Edberg kommer att ansvara för projektutveckling och renovering och det finns att göra enligt vd:n.
– Det har nyligen investerats fyra eller fem miljoner i uppvärmningssystemet och nu ska vi investera en hel del i rummen och konferensutrymmena. Vi ska höja statusen ett snäpp. Vårt mål är att positionera oss som en av de ledande aktörerna i regionen.

Annons
 

Den föregående vd:n Annika Grahn var bara på posten i drygt ett år men Jonas Edberg har planer på längre sikt.
– Vi kommer förhoppningsvis att driva Örenäs Slott under många år. Det känns fantastiskt med slottets enorma möjligheter. Läget är oslagbart med ett marknadsområde som sträcker sig över hela Öresundsregionen. Ett befolkningsunderlag på 4,5 miljoner människor inom en och en halv timmes resa, och en underbar mötesmiljö innebär en stor utvecklingspotential, säger Jonas Edberg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser