Annons

55+ boende på Lägerplatsen dröjer

Trots ett snabbjusterat protokoll vid byggnadsnämnden, för att fullmäktige skulle hinna godkänna detaljplanen som möjliggör uppförandet av fyra flerfamiljshus för så kallat 55- boende, så blev det bakläxa. Socialdemokraten Anna Fernebro yrkade återremittering för att ”belysa konsekvenserna för detta naturområde”. Något som också blev fallet trots att en irriterad Torkild Strandberg (FP) menade att hennes yrkandet endast hade en avsikt och det var att fördröja ärendet.
På åhörareläktaren följde Henrik Sorgenfrei debatten och som en av initiativtagarna bland grannarna som protesterar mot planerna.
– Vi är nu uppe i 100 närboende som protesterar mot planerna och skulle fullmäktige anta dessa vid kommande möte kan de vara säkra på att vi kommer att överklaga, betonar Henrik Sorgenfrei.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser