Annons

Gjorde bestående intryck hos kungen

Kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP) och kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg (M) var landskronabornas representanter när kommuner och landsting i fredags uppvaktade kronprinsessan Victoria och hennes Daniel vid en storslagen ceremoni i Stockholms stadshus.
– Det var fantastiskt att få trycka deras nävar och framföra våra lyckönskningar, säger Lennart Söderberg som också lyckades med konststycket att skapa ett varaktigt intryck hos kungen.
– En gång om dagen gör jag bort mig och nu råkade det inträffa samtidigt som jag skulle hälsa på kungen och drottningen. Vad som inträffade vill jag inte gå in på men ett bestående intryck från Landskrona stad gav det.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser