Annons

Nede klar för Falcons

För tre veckor sedan skrev vi att Falcons visade intresse för innebandystjärnan Alexander Nede och på tisdagen skrev han på ett ettårskontrakt med klubben.
– Det är skönt att allt är klart och det skall bli mycket roligt att försöka få upp Landskrona Falcons till SSL. Man har ju ej blivit bortskämd med seriesegrar i FC Helsingborg och sist jag vann en serie var när jag spelade i Röke, kommenterar Alexander Nede.

– Alexander Nede är en stor idrottsprofil med oerhört stort spelregister, framförallt i offensiven. Han är dessutom Zorrokung och lär dra mycket publik till Landskrona idrottshall. Troligtvis är han Allsvenskans största profil, säger Landskrona Falcons tränare Conny Camper.

Annons
 

I och med värvningen är Falcons skyhöga favoriter till seriesegern. Vid en upptaktsträff där representanter från samtliga klubbar i serien möttes nyligen röstade hela åtta av tolv på Falcons som seriesegrare. De övriga fyra trodde att Falcons kommer att sluta tvåa. Allt detta innan Nede skrev på kontraktet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser