Annons

Domar i narkotikamål

Domarna har fallit i ett narkotikamål som innefattar tre personer från Landskrona. En man, född -73 och skriven i Häljarp, döms till skyddstillsyn med samhällstjänst i 100 timmar för olovlig körning, rattfylleri och två fall av narkotikabrott. En kvinna, född – 77, fick villkorlig dom med samhällstjänst i 50 timmar för två narkotikabrott och en annan kvinna, född – 82, döms till 50 dagsböter för narkotikabrott. Åtalen mot de tre kunde väckas efter det att polisen bedrivit civil spaning mot det koloniområde där mannen enligt uppgift bodde. Polisen följde efter en person som gick in i mannens stuga och kort därefter kom ut med narkotika i en påse, varefter husrannsakan genomfördes.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser