Annons

Centern belönade Venföretag på Världsmiljödagen

Sven Svederberg, Ingvar Larsson, Sven-Olof Birgersson och Ylva Nordberg från Centerpartiet i Landskrona besökte på Världsmiljödagen Ven för att där dela ut utmärkelsen ”Guldklövern” till Hvens Getost.
– Getfarmarna och osttillverkarna Minna och Glenn Björne bestämde sig för att starta om och kasta sig ut i det okända och belönas nu med diplom och nål för sina extraordinära insatser, berättar Sven Svederberg från besöket.
– De första getterna inköptes i Jämtland och nu har besättningen hunnit växa till 80 mjölkdjur. Utöver detta finns också två fjällkor på gården alldeles intill Landsvägen. Killingarna och bockarna betar på Backafallen och bidrar till att hålla dessa gräsbevuxna och fria från träd och björnbärssnår.

Annons
Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser