Annons

Landskronaroddare skrällde i triangelrodd

Traditionsenligt genomfördes i strålande väder triangelrodd och för första gången i Landskrona. I triangelrodden möts lag från Helsingör, Helsingborg och Landskrona. Årets tävling avgjordes i tre jämna lopp där Helsingborg stod som totalsegrare med Helsingör och Landskrona på delad andra plats.
– I ett extra lopp utmanade Helsingborgs dubbelsculler Landskronas Olof Nilsson och Peter Paulsson. Med Peter Berg i Helsingborgsbåten som så sent som förra året blev utsedd till årets roddare i Sverige var det inte många som trodde på Landskroniterna, säger Benny Wernströmn för Landskrona Roddklubb och fortsätter.
– Efter halva loppet var det jämt mellan de bägge båtarna men Olof och Peter hade disponerat krafterna väl och klöv mållinjen med god marginal före de mer rutinerade motståndarna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser