Annons

Många lyftare i U- och JDM

Ungdoms och juniormästerskapen i tyngdlyftning för distriktet Skåne-Halland avgjordes under veckohelgen i Landskrona.
– 33 lyftare kom till start och det var fler än det varit på länge, menade Landskrona AK:s ordförande Patrik Helgesson.
– Våra unga hemmalyftare fick här nyttig tävlingsövning inför J-SM och Nordiska mästerskapen för ungdomar och juniorer som avgörs till hösten i Landskrona.

Resultat:
Anna Helgesson tog hem flickornas 69- kilosklass med 75 kg sammanlagt, 30 i ryck och 45 i stöt. I pojkarnas 50-kilosklass blev Karar Al-Sudani tvåa på 80 kg sammanlagt och klubbkamraten Hashim Al-Husseini trea med 75 kg. Hasan Al-Rantisi, Sajad Al-Sudani, Hasan Al-Husseini och Yaser Al-Sudani belade platserna 6-9 i samma klass.
I 56-kilosklassen gjorde LAK-lyftarna rent hus; Bilal Al-Husseini segrade på 136 kg, före Bager Mahdi som fick upp 125 kg och Mohamad Samir med 78 kg. Chedi Blom-Osman blev sexa i 62-kilosklassen och ende deltagaren i 77 kg, HasanLuabi, lyfte 94 kg sammanlagt.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser