Annons

Våld mot tjänsteman

Polisen kallades vid 18.00-tiden på tisdagskvällen till en lägenhet på Rönnebergsgatan, efter uppgifter om att där skulle finnas en kvinna som tagit en överdos. När polisen ringde på öppnades dock dörren av en man som vägrade att släppa in patrullen. Ett visst tumult utbröt då och mannen riktade bland annat ett slag mot en av poliserna.
Den misstänkte är 38 år och känd av oss, säger polisens informatör Charley Nilsson.
Det fanns flera personer i lägenheten och ytterligare en man ska ha gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman. Här är uppgifterna mera oklara, men mannen som var mycket berusad och inte bar några id-handlingar, kunde i varje fall inte identifieras på platsen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser