Annons

Nationaldagsfirande på Citadellet

På söndag är det den 6 juni och i Landskrona kommer nationaldagsfirandet i år att äga rum på Citadellet.
– På en tillfälligt uppsatt scen i närheten av caféet, en vacker och mycket uppskattad plats som passar fint till denna högtidsdag, säger kommunfullmäktigeordföranden Lennart Söderberg och bjuder in till firandet. Landskrona Dragon- och Husar Tropp, Hemvärnet, Landskrona Bilkår, Sångkören Divertimento, Landskrona Scoutkår, Öresundsvarvets manskör och flera andra föreningar samverkar i arrangemanget och konferencier är sångerskan Anki Nilsson. Högtidstal av stadsdirektören Peter Billquist, underhållning med musik och dans utlovas och ett föreningståg kommer att utgå från borggården till musik av Stadsmusikkåren.
– Vid regn kommer arrangemanget att flyttas in till Folkets hus, garderar Söderberg som planerar att utbringa ett fyrfaldigt leve för flaggan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser