Annons

23-åringen frisläppt i väntan på ny rättegång

Hovrätten har gjort en annan bedömning än Lunds tingsrätt gällande den 23-åring som nyligen dömdes till ett år och tio månaders fängelse för vållande till annans död och misshandel. Mannens advokat Leif Silbersky överklagade domen till hovrätten och krävde att hans klient skulle försättas på fri fot i väntan på ny rättegång. Detta var något som tingsrätten inte ville men hovrätten är alltså av en annan uppfattning. Därför släpptes mannen på onsdagen på fri fot. Ny rättegång lär hållas tidigast i slutet av juli.

På polisen i Landskrona är man medveten om frisläppandet och har diskuterat skydd av 23-åringen och hans familj.
– Jag vill inte uttala mig om skyddet men vi är medvetna om situationen, säger Mats Karlsson, närpolischef i Landskrona.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser