Annons

Dansant jazz på Tages

Jazzklubben Jazzhouse Landskrona avslutade vårsäsongen med storbandsjazz på Tages Nightclub. Atle Big Band från Lund inledde kvällen med en konsertdel där de bland  annat spelade några egna arrangemang gjorda av tidigare dirigenter.
– Efter en kort paus fortsatte orkestern med dansanta jazzlåtar med vokalisten Marie Nagenius och kvällen avslutades med ett knippe välkända nummer av Glenn Miller och Count Basie, berättar Per Månsson från Jazzhouse.
– Publiken visade sin uppskattning för orkestern och solisterna genom kraftiga applåder.

– Dansgolvet frekventerades ofta och det blev en mycket lyckad jazzafton, säger Per.

Annons
 

Jazzhouse nästa arrangemang blir på Gråen den 27 augusti, då Björn Ingelstam Band spelar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser