Annons

Landskrona dansar, showar och ler

Dansen har intagit Landskrona och responsen är total. Årets avslutningsshow för Landskrona Dansstudio gick i filmens tecken och bjöd på i närmast fyra fullsatta hus på Landskrona Teater under den gångna helgen. Nära nog 200 elever visade prov på tolv olika dansstilar i sammanlagt 30 akter i den två timmar långa och fartfyllda showen. Nedan följer ett större bildextra från en av lördagens föreställningar. Håll till godo och ”Let´s dance”!


”Movie Show” kan börja, teatern är fullsatt och scenen är på andra hållet!

Annons
 


Först ut lite modern dans till Avatar.


What A Feeling – Flashdance med showdansgruppen.


Rythmkids, vilka härliga lirare!


Balett i den högre skolan.


– Från smygstarten våren 2009 har vi gått från 0 till 200 elever. Intresset för dans är minst sagt stort, säger en leende Lena Bergkvist, rektor för dansskolan.
Och minst lika glada tycks eleverna vara!


Musikalgänget bjöd blan annat på ett avsnitt ur Askungen.


Jazzdans med vuxna nybörjare.


50-tals show.


Modern dans så bra att man häpnar…


..varvas med bondkomik a’la Benny Hill. Inget är för högt eller lågt när Landskrona Dansstudio bjuder på show.


20 minuters paus och det gäller att förbereda sig i logerna till kommande nummer.


Titanic


Makalöst bra Street dance.


Break.


Hip hop.


Under vårterminen har Landskrona Dansstudio valt att bredda sin verksamhet, och har därför ökat antalet musikalklasser och därtill startat upp en kurs i akrobatik. Ett samarbete har inletts med Landskrona kvinnliga gymnastikförening, något som också avspeglade sig i just framförda ”Movie Show” där piraterna i ”The Pirates if Caribbean” trakterade dans, bollar och band med elegans.


Born to be alive! Vilket tryck!


Dennis Westerberg var konferencier och så här har ni väl aldrig tidigare sett honom när han kuppade och gick upp och dansade.


– Det är först när man får se alla 200 barn och ungdomar i full aktion som man får en uppfattning om all den glädje som dansen ger. Det fullkomligt lyser i ögonen på kidsen, sammanfattar Lena pricksäkert sina elever som här tackar rektorn och konferencieren för gott jobb.


Tack för denna säsongen!

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser