Annons

Klartecken för Slottscaféet

Så sent som i slutet av april ställde sig Per-Olov Karlsson, förvaltningschef på Landskrona stads servicekontor, mycket tveksam till ett öppethållande på anrika Slottscaféet under sommaren. Då hade Helsingborgsföretaget som tidigare arrenderat inte fått fortsätta och kommunen skulle köpa loss inventarierna. Men nu står det alltså plötsligt klart med en ny arrendator och caféet öppnar verksamheten redan den 2 juni.
– Slottscafeét är en oas som många Landskronabor känner starkt för. Det har därför varit viktigt för oss att söka finna en lösning som är långsiktigt hållbar och som kan förvalta det arv som finns i byggnaden, säger Per-Olov Karlsson. Primärt blir det en sommarrestaurang/café, men kommer även att ha öppet för beställningar övrig tid under året.
– Vi är övertygade om att vi nu funnit en entreprenör som har förutsättningar att utveckla Slottscaféet till en mötesplats för alla Landskronabor. Pia Stjernkvist har många års erfarenhet av restaurangbranschen i staden med omnejd, avslutar Per-Olov Karlsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser