Annons

Black & White får ny lokal

När BoIS-supportrarna i Black & White arrangerade sin säsongspremiärfest efter matchen mot Degerfors trodde föreningens medlemmar att detta skulle bli det sista man gjorde i lokalen på Karlslundstorget detta sedan Landskronahem aviserat att man hade andra planer för lokalerna runt torget. Riktigt än, har emellertid inte supporterklubben flyttat ut.
– Nej det stämmer, säger Black & Whites ordförande Ulf Backman.
Vi stannar ytterligare en tid och efter fredagens match (mot Sundsvall reds anm.) kommer vi att ha en fest där Dizel spelar. Framåt höstkanten blir dock att packa ihop tillhörigheterna och flytta till en ny lokal på Pilåkersgatan 31, säger Ulf Backman och passar samtidigt på att rikta en tacksamhetens tanke till det allmännyttiga bostadsbolaget.
– Landskronahem ställer upp med en ny lokal som dessutom rustas upp åt oss. De har ställt upp väldigt mycket och har stor förståelse för att hela den här ”affären” har varit svår för oss, menar Ulf Backman
– Nu  hinner vi med en utflyttningsfest också, avslutar Ulf med ett skratt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser