Annons

Kvinna till sjukhus efter krock med lastbil

En kvinna som körde ut på Ringvägen från Rönnebergsgatan körde rakt in i sidan på ett släp tillhörande en lastbil som kom på Ringvägen. Personbilen studsade upp på gräsmattan innan den stannade. Strax intill befann sig en ambulansförare som servat sin bil och hon kunde omedelbart undersöka kvinnan på plats. Då rättningstjänsten kom till platsen togs beslutet att taket på bilen måste klippas bort innan kvinnan kunde flyttas ut ur det totalförstörda bilen.
– Hon klagade på ryggsmärtor och hade även huvudverk så det är svårt att uttala sig om hur allvarliga skador hon ådragit sig. men hon var i alla fall vid medvetande hela tiden. När vi väl fått ut henne ur bilen fördes hon till lasarettet i Lund, säger Per Larsson, styrkeledare på räddningstjänsten.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser