Annons

Hotellchef firade 50 med Öppet hus

Ägaren av Hotel Öresund, Göran Andersson, fyllde 50 år på tisdagen och firade detta genom att hålla öppet hus på den egna arbetsplasten under eftermiddagen.
– Vi tänkte först resa iväg men jag hinner faktiskt inte. Dessutom tycker jag om att bjuda på fest, säger jubilaren då redaktionen hälsar på för att gratulera.
Och visst var det folk på Hotel Öresund.
– Här har varit ett 120-tal personer under dagen och det dyker in en och annan fortfarande, sade Göran en timme innan det var dags att duka av. Göran har drivit hotellet sedan 15 år och de senaste fyra har han haft sin fru vid sin sida.
– Jag sköter kontoret och det trivs jag bra med, säger hustru Marie. De båda ser dock till att sköta jobbet på plats och inte i hemmet.
– Så här är det. Jag kan mycket väl sätta mig och jobba hemma om det är något tråkigt på tv men vi snackar inte jobb. Det tar vi här i Landskrona, säger Göran och skrattar.
Det har varit tuffa tider även för hotellbranschen men Göran Andersson ser ljust på framtiden.
– Vi har klarat oss skapligt och har dessutom utökat. Vi har köpt ett nytt hotell i centrala Helsingborg. Tidigare hette det Stay at Tornet men nu heter det bara Hotel Tornet, förklarar Göran Andersson.

Normalt skulle hotellchefens kväll avslutas på Idrottsplatsen då det är de som serverar mat till sponsorerna i VIP-utrymmena. Igår blev det dock inte så.
– Nej, tyvärr så hinner jag inte. Tänk om dom vinner, då kanske jag måste stanna borta fler matcher, skrattar Göran Andersson och visst vann BoIS. Så det återstår att se om den gode Andersson är på IP när BoIS tar emot Sundsvall den 21 maj.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser