Annons

Idrottslivet visar upp sig

För tredje gången arrangeras på lördag LISA-dagen. Det är Landskrona idrottsföreningars samorganisation som tillsammans med CA Event inbjuder till en stor aktivitetsdag vid Nyhamn, Halvmånens strand och Citadellbadet i Landskrona.
– På området får stadens idrottsföreningar möjlighet att visa upp sina verksamheter för en stor publik och besökarna får chansen att prova på en massa olika idrotter, säger Christian Jönsson, från CA Event som håller i trådarna.
Syftet är som tidigare år att visa upp den fina bredd som finns inom Landskronaidrotten.
– Tanken är att främja hälsan och skapa mötesplatser för ökad integration, poängterar Christian.
På Citadellbadet blir det spännande duster då föreningar och företag utmanar varandra i dragkamp över hoppbassängen.
I femkampen och tipsrundan som sker utspritt på området kan besökarna utmana sina vänner samtidigt som de har chansen att vinna fina priser, säger Christian.
Utöver alla idrottsklubbars ”prova-på” aktiviteter utlovas det också barn- och musikunderhållning, veteranfordon, vattenaktiviteter och utställare.
– Under vattentornet hittar man Johan Östberg och Helena Rask, kända från barnprogrammet Boom Shakalack som välkomnar alla barn att vara med på allsång och låtsnickeriverkstad, avslutar Christian och hoppas att vädermakterna hjälper till att skruva upp temperaturen ytterligare. LISA-dagen pågår mellan klockan 10-16.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser