Annons

Dansk dynamit sänkte Falkenberg

Thomas Raun var den som visade vägen när BoIS på tisdagen tog tre ytterst viktiga poäng då man hemmabesegrade Falkenberg med 2-1 inför 2451 åskådare på IP. Samtliga mål föll i den första halvleken och BoIS ledde med 2-0 efter åtta minuter, båda mål gjorda av dansken.
BoIS hade full koll på tillställningen fram till den 22:a minuten då reduceringen kom, ett mål som inte såg otagbart ut för Peter Karlsson i BoIS-målet.
– Jag ser bollen lite sent men känner att jag har full koll. Jag kastar mig och väntar mig en uppstuds men så blir inte fallet. Bollen rullar i stället under mig och in i mål. Det kändes inte så kul. Men vi lyckas i alla fall hålla undan och jag tycker faktiskt inte dom skapar så mycket mer, säger Peter Karlsson.

Läs mer på BoIS hemsida.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser