Annons

Nytändning för biografägare

Bio Maxim har de senaste veckorna genomgått en renovering. Anledningen är att biografägaren Marie Öhgren tillsammans med samarbetspartnern Lill Eriksson börjat arrangera konferenser och andra evenemang utöver biovisningar i lokalerna.
– Jag vill bredda verksamheten och nu kan man ha presentationer med stort P här, säger Marie som utöver en uppfräschning av lokalerna även satsat på en avancerad projektor och ny teknik som möjliggör trådlös alternativt trådburen datakommunikation både i salongen och foajén.
– Tyvärr kan vi inte köra amerikanska digitala filmer på projektorn men svenska går bra.
Hyresvärden är positiv till den nya verksamheten och har förlängt kontraktet.
– Det innebär att jag stannar kvar och gör en satsning på event men hoppas fortfarande att någon annan vill ta över driften av själva bion under kommande år, säger hon.
Intressenter saknas inte, utan den 102-åriga biografen andas morgonluft.
– Med en fräsch salong för drygt 200 personer, en foajé för mingel och lättare måltider finns här världens möjligheter att med senaste tekniken skapa häftiga upplevelser i anrik miljö, samt en fortsatt drift av biografen, avslutar Marie Öhgren.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser