Annons

Kulturskolan på Konsthallen och Biblioteket

I veckan har Landskronas kulturintresserade möjlighet att uppleva ytterligare två föreställningar med Kulturskolan. På tisdag kl.18.30 ges den andra föreställningen i serien ”I grönskan” på Konsthallen. Den här gången får publiken njuta av klassisk gitarr, piano- och sångsolister samt skolans symfoniska ensemble Gilgameshorkestern. På torsdag kl.18.30 har de som missade Kulturskolans festföreställning den gångna veckan en andra chans att se den på Biblioteket. Föreställningen bjuder på bildelevernas festbord – en bild- och filminstallation. Vidare visas ”Red Stamp the movie” – en film- och musikhappening.
– Det blir också festdanser, sketcher och ett urval av Monica Zetterlunds sånger, utlovar Peter Cemjack, producent på Kulturskolan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser