Annons

Kulturskolan fortsätter sitt firande

I veckan fortsätter Kulturskolan i Landskrona sitt jubileumsfirande. Redan ikväll ger man en festföreställning kl.18.30 på Stadsbiblioteket. Publiken bjuds på bild-och filminstallation, film- och musikhappening, festdanser, Hasse å Tage sketcher samt ett urval av Monica Zetterlund-sånger.

På torsdag kl.18.30 är det dags den första av tre föreställningar under namnet ”I grönskans tid” på Konsthallen. Torsdagens program innehåller Sång- och instrumentsolister, dans, filmvisning, elevkompositioner, flygelperformance samt sånger från Disneyfilmer.

Annons
 

På söndag kl.14.00 framför Kulturskolans klarinett kvartett ett program i museets café under namnet Musik i folkton.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser