Annons

Succé för Torgny Persson i Körslaget

Där Siw Malmkvist och Team Landskrona gick bet lyckades den tidigare landskronabon Torgny Persson riktigt bra. Den sjungande busschauffören från Landskrona som började frilansa vid Malmö opera bor numera i Värmland och representerade Karlstad och Team Rongedal i TV4:s  Körslaget.

Även om kören föll på målsnöret i så var det ”operadivan” Torgny Perssons solonummer i ”La Donna E Mobile” som kom att bli semifinalens höjdpunkt.
Fjolårets melodifestivalvinnare Malena Ernman bjöd dessutom på en överraskning till Torgny som bjöds in att sjunga med Malena den tionde juli i Dalhalla.
Det är en av mina drömmar som slår in. Visst är det tråkigt att vi inte gick till final men med tanke på att vi nästan åkte ut i första programmet så är jag väldigt stolt över hela kören, nu kommer vi ju vara med i alla sju avsnitten ändå, säger Torgny till TV4:s hemsida som även överöses med beröm från körledarna, bröderna Rongedal.

Annons
 

Torgny Perssons far var även han van vid rampljuset även om scenen då var av ett annat slag. Pappa var nämligen tidigare kommunfullmäktige ordföranden Evert Persson.

Se intervju med Torgny
http://www.tv4.se/1.1611237/2010/04/24/team_rongedal_knep_bronset

Se Torgny göra succé
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/korslaget?videoId=1.1611187

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser