Annons

Reklamfilm drog fullt husJonas Esbjörnsson, Niklas Karlsson och Mikael Andersson har alla framträdande roller i reklamfilmen men frågan är om inte priset för bästa manliga rollprestation går till Jörn Jönsson (i bakgrunden) för sin dämpade entusiasm.

Konferensrummet Vipan på Folkets Hus var tillfälligt omgjort till biosalong på onsdagsmorgonen. Releasefest var utlyst. Snittar och cider gick med strykande åtgång.
Socialdemokraterna i Landskronas första reklamfilm lockade fullt hus, rent av så till den milda grad att projektorstarten fick skjutas upp tio minuter och det för 48 sekunder film.
Det är trots allt ett ”filmhistoriska ögonblick”, skrockade Niklas Karlsson och rullade igång filmen.
Efter bara ett par sekunder skrattas det hjärtligt i salongen, möjligen mest igenkännande, då samtliga skådespelare är välkända medlemmar i Arbetarkommunen.
Budskapet i filmen är att gå ut och demonstrera den 1 maj för jobben och nya möjligheter.
”Tillsammans bygger vi möjligheternas Landskrona”, är slutklämmen i filmen.
Detta är ett nytt sätt för oss att möta nya grupper. Särskilt då förstagångsväljare, förklarade  Niklas Karlsson som hoppades filmen skulle få bra spridning via MMS, på Youtube, på partiets hemsida och inte minst via Facebook.
– Ungdomar idag finns i stor utsträckning på sociala medier och det är en arena vi måste bli bättre på.

Socialdemokraterna håller som bäst på att ta fram en populärutgåva av sina politiska riktlinjer och Niklas Karlsson hoppas att man även ska kunna översätta delar av detta handlingsprogram i framtida reklamfilmer.
– Vi tänker bryta ner det så att det kan passa på film. Jag hoppas att vi ska kunna producera ytterligare en handfull filmer innan valet i september, avslutar Niklas Karlsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser