Annons

Kulturskolan invigde sitt tjugonde år

I fredags påbörjade Kulturskolan firandet av sitt tjugonde år. Med ett antal program framträdde man på Stadshuset, City Gross och Madde´s café och restaurang. Själva invigningen skedde på Rådhustorget. Med musik, tal av skolans rektor Björn Larsson och BUNs ordförande Lisa Flinth, fanfarer och ballonguppsläpp förkunnades skolans tjugonde år.

Hundratalet nyfikna åskådare bevistade evenemanget och såg ballonghavet i kulturskolans färger stiga till väders mot den blå men ack så kalla vårhimlen. Firandet kommer närmast att fortsätta med ett antal föreställningar runt om i staden. Innevarande vecka kommer Kulturskolan att synas och höras på Svaneholmsgårdens förskola, på Artillerigatans äldreboende, Världsbokdagen på Biblioteket samt Säbyholms Montessoriskola, hälsar Peter Cemjack, producent på Kulturskolan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser