Annons

Tunggung på Karnevalen

Nu är det klart att det blir baktaktsrytmer för hela slanten på Kassakrokens scen under karnevalsfredagen den 16/7. Efter att ha startat Klubb Baktakt på Tages skrev initiativtagaren Niclas Lundblad ett brev till karnevalsledningen om att reggaemusiken ligger landskronaborna varmt om hjärtat. Eldsjälen bifogade ett förslag om en hel dag på Kassakroken i baktaktens tecken. Ledningen köpte konceptet och tillsammans har man lyckats pussla ihop ett starkt startfält. Nio akter är klara och minst tre till är på gång. Såväl lokala, nationella och internationella band och artister kommer att stå på Kassakrokens scen.
För mig är reggae sommar, sol och fest och  hela konceptet passar alldeles ypperligt på Kassakrokens scen, säger Sebastian Swärd från karnevalsledningen.
Med starka ska- och reggetraditioner i form av Svenska Akademien och Skalatones och fantastiska arrangemang såsom Rotrock och Island Vibration vore det märkligt om Landskronaborna inte skulle få chansen att uppleva lite baktaktsmusik live under karnevalen, säger Niclas Lundblad.

Hittills klara akter till Kassakroken fredag 16 juli är:
Syster Sol, Mystic MC, Smockad Sten, Chin Ono, Hoogans Hjältar, Mobster, General Knas samt Raggapack. Klart är också att David Lindman Nijie spelar skivor före, mellan och efter alla artister.

Annons
 

Noterbart:
Idag släpper skabandet Mobster singeln ”Rough & Ready” på nätet. Låten är titelspåret från kommande platta med samma namn.  Den nya skivan ”Rough & Ready” innehåller 12 nya spår och kommer att släppas den 3.e maj på AMTY Records. Men redan nu kan man alltså få ett gratis smakprov. Singeln finns att ladda ner som en högkvalitets MP3 på Mobsters site: http://www.mobsterska.com

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser