Annons

Skåne lyfte på Östervångsplan

Region Skånes satsning ”Skåne lyfter” nådde under söndagen turnéstoppet Landskrona. Mer motion och bättre matvanor är budskapet till de rundlagda skåningarna (fler överviktiga män såväl som kvinnor än riksgenomsnittet) och när budkavlen nådde staden i vinden var det under medverkan av det initiativtagande regionrådet, lokla företrädare som Jesper Aspegren, Lennart Söderberg och ett flertal idrottsföreningar. Även sjukvården och det lokala näringslivet fanns på plats och besökarna kunde bland annat få mattips, deltaga i paneldebatter samt mixa sin egen smoothie genom pedalkraft från en cykel.
På plats var också flitige fotografen Sofie Turesson som bjuder oss på ett bildspel från dagen. Håll tillgodo!

Annons
 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser