Annons

En god recension, Betnér!

Upp på scen kommer en som vanligt avslappnad Magnus Betnér. Ingen presentation, bara ett enkelt ”Hej” och vi är kompisar direkt. Betnér är vår mörka cyniska vän.

Hycklare, rasister och religiösa fanatiker får sina sedvanliga käftsmällar, dessvärre sitter antagligen inte en enda av dessa bland oss i publiken.
Mayaindianer har auktoritet att förutbestämma när tiden för oss alla är slut men kunde inte själv förutspå att de spanska erövrarna skulle komma.
Sverigedemokrater som försvarar den svenska kulturen som egentligen är allt annat än svensk. Vad är svenskhet?
Vi har redan köpt vad vår cyniska vän har att säga. Vi skrattar åt dumheterna han lyfter fram och känner igen oss i vardagskomiken.
Snusk och satir i en salig blandning. Men vi håller med och Betnérs jobb blir ganska enkelt.

Annons
 

Ungefär 100 minuter stand-up blev det och man märker att det är en hel del improvisation. Magnus Betnér är snabb med att plocka upp det aktuella vilket får allt att kännas relativt fräscht. Kanske hade man förväntat sig mer snack om vårt aktuella Landskrona, men det kändes hyfsat nedtonat.

Han säger själv att han tycker det är roligare med dåliga recensioner än en hyllning, av någon praktikant som älskar allt. Dessvärre kan inte Betnér få annat än ett mycket välgodkänt betyg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser