Annons

Bergh på gång med nian

Vi noterar att Till Killor with love, Jonas Berghs nionde bok kommer på GME-Förlag i början av maj. Det är sex noveller, socialrealism. Mjukt och hårt. Rakt och poetiskt, skriver författaren i ett pressmeddelande.
– Vi rör oss i Malmö mest, men även i Lund, på Österlen och andra ställen i södra Sverige. Och Spanien. Det är berättelser om människor som snubblar omkring på den vanliga stigen i livet och önskar sej presenter, en flygbiljett, en tågbiljett, en bussbiljett, en plats att få sitta och vila varmt på stationen, snälla, bara en minut eller två, och en spänn till bussen, längst ut på bänkens kant. En slipmaskin för att kunna glida ner i rätt hål. Det är oftast berättelser om människor i en annan verklighet än Göran Hägglunds bullkök. Till Killor with love avslutas med bonusdeckaren Mord på Möllevången.

Jonas Bergh är född 1969, bor i Malmö men är uppvuxen i Landskrona.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser