Annons

Kulturskolan 20 år

I år fyller Kulturskolan i Landskrona 20 år. Detta kommer att uppmärksammas med ett antal olika aktiviteter under året. Närmast kommer skolan att på fredag ha en kick-off för firandet.
Under dagen kommer man att uppträda på olika ställen i Landskrona.
Kl. 9.30 framförs ett litet program i Stadshusets foajé. Med start 12.00 ges ett musik-, sång- o sketchprogram på Madde´s. Kl. 13.00 blir det underhållning utanför och eventuellt även inne på City Gross. Formell invigning av jubileet sker på Rådhustorget kl.16.15. med tal, balonguppsläpp och musik. Kl. 17.00 avslutas dagen med After work musik på Madde´s då Kulturskolans jazz- och soulensemble Experience framträder tillsammans med ett antal sångsolister. Under våren kommer skolan att ge ett tiotal offentliga föreställningar på bl.a Konsthallen, Biblioteket och Museet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser