Annons

Leif Silbersky försvarar 23-åringen

Tjugotreåringen i Landskrona som är misstänkt för att ha vållat den 78-åriga kvinnans död på en parkeringsplats har bytt försvarsadvokat. Den tidigare försvararen, Landskronaadvokaten Urban Jansson, entledigades i fredags från sitt uppdrag, och ersattes av stjärnadvokaten Leif Silbersky. I ett brev till tingsrätten förklarade den misstänktes hustru att familjen varit kritiska till hur den förre försvararen skötte ärendet och därför ville ha honom utbytt, skriver hd.se. Leif Silbersky hävdar i en uppföljande artikel att hans klient är dömd på förhand av media och på olika nätforum.
– Stora, seriösa tidningar skriver fortfarande om ”mordet i Landskrona” när tingsrätten vid häktningsförhandlingen slagit fast att det inte rör sig om något mord. Han är inte ens skäligen misstänkt för det. Det måste finnas rim och reson, säger Leif Silbersky till tidningen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser