Annons

BoIS-seger i premiären Det var en ful plan men vacker inramning som mötte Henrik Larsson och spelarna då det var dags för premiär i Superettan på lördagen.

Inför 4 467 åskådare tågade Henrik Larsson och Hans Eklund in med sitt lag och tog emot stående ovationer då Degerfors gästade IP. Trots premiärnerver lyckades BoIS stå upp mot favoritskapet och kunde vinna med 1-0. Matchhjälte blev Niklas Nielsen som trots sina 170 centimeter nickade in segermålet redan i den tredje minuten. Annars präglades matchen av premiärnerver och BoIS ska vara nöjda med att de ledde i paus då Degerfors haft flera vassa chanser. I andra halvlek lyckades dock BoIS pressa tillbaka Degerfors och kunde behålla sin ledning till domare Mattias Nyman blåste av matchen.

Läs mer på BoIS hemsida.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser