Annons

Polischefen tror på Landskrona

Trots förra veckans tragiska händelse då en kvinna misshandlades så svårt att hon ett par dagar senare avled av skadorna, så är närpolischefen i Landskrona Mats Karlsson optimistisk.
– Den grova brottsligheten i Landskrona har minskat men vi har ett långsiktigt arbete kvar att göra. Jag ser dock att våra ansträngningar ger resultat och jag är övertygad om att Landskrona är en bra stad att bo i och bättre kommer det att bli. Den stämpel vi fått stämmer inte, säger Mats Karlsson som nu får ta över den fortsatta utredningen av förra veckans händelse.
Från och med nu kommer Magnus Lörd på polisen i Landskrona att ha det operativa ansvaret för utredningen.

Närpolischefen har inte bara följt sina kollegors arbete. Han har även följt strömningarna på Internet.
– Jag är ganska mycket ute på nätet. Det skrivs mycket och det försvårar för oss. Dessutom drabbar mycket av det som finns att läsa oskyldiga människor. Därför vill jag mana till lugn och eftertanke.

Annons
 

Vad gäller måndagens två manifestationer, då Landskronaborna gick man ur huse för att visa att man vill ha stopp på våldet, har Mats Karlsson ändrat åsikt.
Innan var jag inte så säker på att det var en god idé men det jag fick se i måndags gjorde att jag ändrade uppfattning. Känslan av värdighet och lugn var stor och jag tror att de flesta av de cirka 3000 personerna kände att det här var två bra manifestationer, avslutar Mats Karlsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser