Annons

Kunskapsfrämjande på biblioteket

Fram till och med lördag pågår så kallade Kunskapsdagar på Landskrona bibliotek. Det är studieförbunden tillsammans med Vuxenskolan som informerar om sina verksamheter. Samtidigt noterar vi det bjuds på flera föreläsningar den kommande veckan på biblioteket. Redan ikväll kan man lyssna till Lasse Svensson som kåserar och visar bilder om Hurtigrutten. På måndag berättar Susanne Prip Madsen, ordförande i Föreningen Norden i Köpenhamn om kulturen i den danska huvudstaden 2010. På tisdag gästar Ragnar Lönnäng som föreläser och visar bilder om Skånska slott. På onsdag kommer den prisade Landskronabon tillika filmregissören Jennifer Malmqvist och berättar om sina filmer och om filmskolan i Lodz, Polen. Samtliga föreläsningar startar klockan 19.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser