Annons

Tillfälligt färgbyte i city på lördag

Landskrona BoIS begår säsongspremiär mot Degerfors på hemmaplan den 10 april, då debuterande tränare Henrik Larsson sätts på prov i sin nya roll. Dagen till ära byts påskens kulöra färger tillfälligt ut mot de svart/vita nere i Landskrona city.

Rådhustorget blir samlingspunkt med fotbollsinspirerande aktiviteter. För den fotbollssugne finns möjlighet att skjuta till sig matchbiljetter till eftermiddagens premiärmatch mot Degerfors.
– Nu är det dags att lyfta hela Landskrona inte bara BoIS, det är viktigt att vi får ett positivt tänkande om Landskrona. Jag hoppas att vi tillsammans kan göra denna dag till en stor fest, där uppladdningen börjar i Landskrona city och avslutas med en riktig fotbollsfest på Landskrona IP med själva matchen. Inte minst så skrivs det historia kl 16.00 på Landskrona IP då en av världens bästa fotbollsspelare, Henrik Larsson, gör sin riktiga debut som tränare, missa inte detta ögonblick, säger Johan Nilsson, marknadschef i Landskrona BoIS.

Annons
 

Temperaturen kommer säkerligen att stiga när femton tjejer från Landskrona Dansstudio intar city med sina svartvita pom poms och bjuder på hejaklackskänsla.

Citybutikerna kommer att ha speciella erbjudanden och citykrögarna går ut med ett gemensamt uppladdningserbjudande innan matchen. Dessutom erbjuder Skånetrafiken extra gratisbussar som avgår från city upp till Idrottsplatsen för alla som vill komma och stötta hemmalaget.
– Det kan bli den perfekta lördagen; först en tur nere i city för att shoppa, sedan vidare till en av våra mysiga restauranger för att ladda inför premiärmatchen och avslutningsvis en spännande fotbollsmatch. Kan det bli bättre? avslutar Anna Rosenberg, Landskrona Citysamverkan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser