Annons

23-åringen begärs häktad

Den 23-åring som suttit anhållen misstänkt för att ha dödat en 78-årig kvinna och misshandlat hennes man på Hemköps parkeringsplats har begärts häktad.
– Brottsrubriceringen är på sannolika skäl misstänkt för mord, alternativt drå, alternativt grovt vållande till annans död gällande kvinnan och grov misshandel gällande mannen, säger Kalle Persson, informatör på polisen. Häktningsförhandlingarna kommer att äga rum under tisdagen.

Samanlagt har ett stort antal vittnen hört samt några ur den misstänktes bekantskaps krets.
– Det rör sig om en handfull personer och en av dessa, en 25-årig man, sitter fortfarande anhållen men vad förhören med honom har gett kan jag inte gå in på och vad gäller den mordmisstänkte så hänvisar jag till hans advokat, Urban Jansson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser