Annons

BoIS imponerade i genrepet Thomas Raun och Mikael Bengtsson spelade framträdande roller då BoIS vann genrepet mot Örgryte med 3-2.

BoIS vann söndagens genrep då man besegrade ex-allsvenska Örgryte med 3-2 på Ulkavallen inför cirka 400 åskådare. Trots bister kyla och en hel del blåst bjöds på bra fotboll. I första halvlek var det Örgryte som var aningen mer effektiva i medvinden och ledde med 2-0 i paus.

I andra halvlek var dock BoIS det klart bättre laget. Såväl reduceringen som kvitteringen kom från Mikael Bengtsson även om det första eventuellt kommer att bokföras som självmål och segermålet nickade Alagie Sosseh in med en knapp kvart kvar att spela.
– Det såg mycket bra ut. Vi tar en välförtjänt seger och hela laget ska ha en eloge för dagens insats, kommenterade tränare Henrik Larsson efter matchen.

Annons
 

Läs även på BoIS hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser