Annons

Företagare betalar för tips om misshandelsman

På onsdagen gick den kvinna bort som misshandlades på parkeringsplatsen vid Hemköp i måndags. Detta gav Dennis Brandt som äger Dennis Maskinuthyrning idén att ge pengar till den eller de som kan komma med sådana tips som gör att gärningsmannen grips.
– Det var jag och Bernt Aronsson, vars son äger BAS Metall, som käkade lunch och då fick jag idén. Bernt nappade direkt och ringde sonen som i sin tur fick tag på två företagare till på kort stund. Så nu har vi fått ihop 40 000 kronor, säger Dennis Brandt till Landskrona Direkt.

Dennis Brandt misstänker att gärningsmännen har vänner eller för den delen ovänner som känner till vem gärningsmannen är.
– Man kan ju hoppas att det är någon i hans omgivning som behöver pengar. Att det är ett annorlunda grepp vet Dennis Brandt. – Det spelar ingen roll. Om dessa pengarna kan göra så att gärningsmannen åker fast så är det bra, avslutar Dennis Brandt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser