Annons

Kommission utreder rå misshandel

Polisen har tillsatt en kommission och vädjar nu till allmänheten att inkomma med tips och observationer efter den råa misshandeln av ett äldre par i Landskrona. Det var vid 14.10-tiden på måndagseftermiddagen som diskussion och bråk uppstod på Hemköps parkeringsplats. Den sjuttioårige mannen och den sjuttioåttaåriga kvinnan skulle parkera och tutade på en bil som stod i vägen. Gärningsmannen, som beskrivs vara i åldern 20-30 år, utsatte sedan, efter en ordväxling om varför de tutat på honom, paret för grov misshandel.
Han försvann från platsen i en liten röd bil, och vi är i stort behov av att komma i kontakt med folk som kan ha observerat något i samband med händelsen, säger Göran Hassel på polisens informationstjänst.
Den äldre kvinnan uppges ha ådragit sig svåra inre skallskador efter misshandeln och hennes tillstånd är livshotande. Mannen fördes också till sjukhus med lindriga skador.
– Tio poliser arbetar, med stöd av länskriminalen, med fallet i Landskrona, säger Göran Hassel.
Så som man gör med grova brott av det här slaget förhörs alla vittnen om, men vi är som sagt i stort behov av nya vittnen.
Den som sett händelsen eller vet något mera är välkommen att kontakta polisen på tel 114 14.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser