Annons

Arrendet av Strand får vänta

Trots ett extra insatt möte för kommunstyrelsen på måndagen lyckades man inte få fram en ny arrendator till restaurangdelen på Strandpaviljongen. Treklövern ansåg att man skulle gå på tjänstemannaförslaget vilket förordar Fredrik Andersson som idag driver Dannys Corner. Socialdemokraterna yrkade istället på att politikerna skulle få avgöra detta i KS, något som anammades av Sverigedemokraterna.
– Vi vill ha en tydlig redogörelse för alla förslagen och först därefter är vi redo att gå till beslut, säger Niklas Karlsson (S). Mot detta reserverade sig Folkpartiet, Moderaterna och Miljöpartiet skriftligt. Högst troligt tas beslutet i samband med KS-mötet den 8 april.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser