Annons

Rytmiska Landskronaframgångar i Halmstad

I lördags avgjordes första upplagan av Påskcupen i rytmisk gymnastik i Halmstad, en tävling som vänder sig till ungdomsgymnaster. Segrade gjorde Landskrona Kvinnliga GF:s Josefine Olsson.
Efter att ha vuxit rejält på längden och också lagt på sig ett par kilo muskler var hon härlig att se i sina fartfyllda program, berömmer klubbens Jenny Engdahl-Petersson. Guld med en tiondels poängs marginal före hemmahoppet Hannah Carlsson blev resultatet.
– Dessa båda står lite i en klass för sig själva, men tredje- och fjärdeplacerade Emma Lindahl och Erika Gustafsson, båda från LKGF, kommer med lite mer säkerhet och tydlighet i sina program att bli farliga framöver, säger Jenny.
– Arrangemanget flöt på bra och vi hoppas att detta ska bli årligt återkommande och att flera ålderskategorier då kan ingå, avslutar hon.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser