Annons

Brottsturné gav fängelse

En tjugoårig slovakisk medborgare har av tingsrätten dömts till en månads fängelse efter en brottsturné i Landskrona som omfattade olaga hot, olaga intrång, hemfridsbrott, stöld, skadegörelse och narkotikabrott begångna under tiden femte till sjuttonde februari. Bland annat tog han sig in i en för tillfället obebodd men låst lägenhet på Tranchellsgatan, begick hemfridsbrott hos en man boende på Öresundsgatan och tog sig in bakom baren på en restaurang i centrum, hotade ägaren och tog en flaska whisky som han började dricka ur. Tjugoåringen var nyligen villkorligt frigiven från ett tidigare fängelsestraff. Frivården har funnit att han har missbruksproblem som han behöver hjälp med, men har inte föreslagit någon övervakning eftersom han inte har rätt att stanna i landet. Mannens fängelsestraff på en månad ska anses vara helt verkställt, enligt tingsrättsdomen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser