Annons

Ronander tillbaka på karnevalen

Det sista (?) stora namnet som presenteras inför årets karneval är Mats Ronander. Han gjorde ett bejublat framträdande 2007 på karnevalen och den 30 april i fjol spelade den gode gitarristen och munspelaren på Tages tillsammans med Bloosblasters. Och det är med de sist nämnda ”Malla” kommer att uppträda med på karnevalen.
– De kommer att släppa loss på Kassakroken på lördagskvällen. Mats Ronander är oerhört professionell och gör aldrig en dålig spelning, säger Olle Larsson, karnevalsgeneral.

Med Mats Ronander är samtliga band inför karnevalen spikade.
– Nu återstår bara finliret och det är en hel del. Men det känns skönt att vi än en gång fått ihop ett så slagkraftigt artistutbud. Karnevalen är utan tvekan en av Skånes absolut största arrangemang under året, säger Olle Larsson.

Annons
 

En som tidigare varit kritisk till artistutbudet är Sebastian Swärd som hävdat att karnevalen främst riktat sig mot en äldre publik. Efter ett brev till karnevalsledningen bjöd de in honom till samarbete och numera är Sebastian en fast medlem i staben runt karnevalen.
– Det är mycket bättre i år. Den yngre publiken har bland annat Lazee och Björn Rosenström att se fram emot. Dessutom har vi i år Partytältet utanför museet. Där blir det allt från musikuppträdande till skumdisko och DJ:s med mera. Nytt för i år är också att vi satsar på vår hemsida och sociala medier som Facebook, säger Sebastian Swärd.

Samtliga artister hittar du här.

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser