Annons

Politisk satir varvas med teatersport på nattöppet fik

– Vem som helst kan komma, vad som helst kan hända!, utlovar Per Ullberg när Öresundsteatern på lördag bjuder in till nattcabareten ”Halli Hallå” på Cafe261.

Per kommer tillsammans med kollegan Anders Kungsman att bjuda på såväl lokala som regionala och hemliga gäster när den fria teatergruppen tre lördagskvällar i vår intar fiket vid Rådhustorget.
– Det var Jonas Westerberg, ägaren, som mejlade oss och undrade om vi inte kunde göra något gemensamt. Det ligger helt i linje med hur vi vill jobba så på lördag klockan 22 blir det världspremiär, säger Anders Kungsman.

Annons
 

Sång och dans till toner från husbandet Spice Duo, det vill säga Peter Cemjack och Dora Toumainen, utlovas.
– De är den röda tråden före- mellan- och under de många cabaretnumren, säger Anders och utlovar ett minst sagt blandat program.
– På lördag kommer vi att gästas av en känd författare men även av ”Miss Patrice”, kommunens sexuallupplysare, säger Per som klurigt snirklar han sig ur vem den hemlige skribenten är (möjligen rör det sig om han som inte blev serverade av Hubbe på Akropolis).
– En del politisk satir blir det också och här lider vi ingen brist på material. Lokalpolitikerna bjuder på ett och annat i dessa dagar, säger Anders med ett brett leende.

Utöver en galen mix av sång, musik, satir och humor blir det också teatersport.
– Publiken får utmana oss och vi får inte säga nej, säger Per som i retur endast ställer ett möjligen två krav på publiken.
De ska ha roligt och skratta och applådera åt allt vi gör, annars får de själv komma upp på scen och göra det bättre själva.

Biljetter till de 50 platserna finns till förköp på Cafe261.
Cabaret startar klockan 22 och utöver på lördag spelas Halli Hallå den 10/4 0ch 24/4.
– Det blir nya gäster och nummer varje gång, så man har behållning av att gå alla tre gångerna, lovar Anders.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser