Annons

Ny säkerhetschef på kommunenMats Persson tillträder som ny säkerhetschef för Landskrona stad den 1 april.

123 personer sökte den utannonserade tjänsten som säkerhetschef för Landskrona Stad och nu står det klart att det var Mats Persson som ansågs mest lämpad. Den 1 april tillträder han sin tjänst.

Mats kommer att ansvara för att utveckla, samordna och följa upp Landskrona stads säkerhets- och trygghetsarbete. I tjänsten ingår såväl områdena personskydd, informationsskydd som skydd av stadens verksamheter.
– Min ambition är att Landskrona ska vara en trygg och säker kommun att bo, jobba, besöka och driva företag i. Landskrona ska vara det självklara valet när man tittar efter ett nytt boende, söker jobb, vill göra utflykter eller driva företag. Det pågår mycket bra arbete i Landskrona för att öka tryggheten. Och tryggheten är ett prioriterat område, säger Mats Persson, tillträdande säkerhetschef.

Annons
 

– Det är roligt att hälsa ännu en medarbetare välkommen till Landskrona stad. Jag är övertygad om att Mats kommer att både vidareutveckla och förnya arbetet både internt och externt tillsammans med andra aktörer, i och utanför vår organisation, säger Peter Billquist, Stadsdirektör.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser