Annons

Artistinvasion på Citadellet

Lars Winnerbäcks stora sommarturné bara växer.  Förutom Laleh som vi tidigare skrivit om är det nu också klart att det 22-åriga stjärnskottet Melissa Horn kommer till Citadellet. Melissa sjöng förövrigt duett med Lasse på singeln ”Som jag hade dig förut”. 

Under turnén byggs två scener upp och Scen 1 delar Lasse med just Melissa. Scen 2 har ett minst lika starkt program som toppas av i Laleh som förra året efter en tids tystnad släppte sitt efterlängtade tredje album Me & Simon. Dessutom gästas Scen 2 av Dundertåget, med Robert ”Strängen” Dahlqvist och Love Antell som just gått solo ifrån Florence Valentin men tagit med sig sin passionerade upprorspop.

Annons
 

På plats utlovas dessutom mysiga caféer, matserveringar, öl- och vinbar, skivaffär och en massa annat. Lars Winnerbäcks fans tillhör en trogen skara och av den anledningen vill artisten ge besökarna på sommarens turné en riktigt kärleksfullt genomarbetad helkväll.
Citadellet är andra stoppet på turnén och dit kommer följet den 10 juli.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser