Annons

Karnevalsartisterna spikade

På fredagen presenterades ett nära nog komplett startfält till Landskronakarnevalen den 15-17 juli. Till de tidigare klara artisterna Eric Saade, Andreas Johnsson och Caroline af Ugglas kan knytas skivaktuelle Mikael Wiehe som blir årets dragplåster i Sofia Albertina kyrka. Kultförklarade Torsson och idolvinnaren Erik Grönvall kommer liksom melodifestivaldebuterande Linda Pritchard. Lazee och Björn Rosenström med ”Jävla bandet” är några som man hoppas ska falla en yngre publik i smaken. Karnevalsveteraner som Siw Malmkvist, Anki Nilsson, Danne Stråhed, Ewert Ljusberg, Johan Östberg och Helena Rask är sedan bara några i den digra skara artister som man kan beskåda gratis under de tre festdagarna.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser