Annons

Kändisar gästar Landoras 99-Cup

Imorgon arrangeras den fjärde upplagan av Landoras 99-Cup i Landskrona Idrottshall Som namnet antyder är det en cup som endast riktar sig till spelare födda 1999 eller senare.

I årets upplaga deltar 20 lag från hela Skåne.
– De tidigare upplagorna har varit väldigt välbesökta med stor publik och härlig stämning på läktarna, intygar cupgeneral Janne Stenblom.

Annons
 

Första avspark är 8.00 då cupen rivstartar med ett lokalderby mellan Borstahusens BK och Landskrona BoIS. Sedan fortsätter matchandet utan uppehåll fram till finalen som går av stapeln 19:00.

99-Cupen är bortskämda med fina gäster och detta år blir inget undantag. Håkan Söderstjärna dyker upp under dagen och vid kvällens prisutdelning är det Halmstad BK: s lagkapten Johnny Lundberg som delar ut den stora pokalen. Under hela dagen finns ”DJ Kalle” på plats och ser till att stämningen är på topp.
– Sen kan man också säga att våra domare håller hög klass. Tidigare har FIFA-domare som Magnus Sjöblom och Daniel Stålhammar gästat oss och i år kommer en annan domare med såväl allsvenska som internationella meriter, nämligen Landoras nuvarande a-lagstränare Andreas Kovacs, avslutar Janne Stenblom.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser